Diensten

Pakket:

Kennismakingsgesprek: Tijdens dit gesprek wil ik van u weten wat uw motivatie is om af te vallen en ik vertel u wat mijn werkwijze is.

Werkboek “Ik mag alles eten”: Dit werkboek is samengesteld door Gewichtsconsulenten Nederland. Het leert u hoe u een gezonder voedingspatroon en levensstijl kunt krijgen en hoe u eindelijk om kunt gaan met die moeilijke momenten.

Consult 60 minuten: Het werkboek doorlopen en werken aan persoonlijke doelen.

Losse consult: Wilt u niet direct een pakket nemen, dan kunt u ook losse consulten boeken. Dit geldt ook voor kind en ouder consulten.

Eenmalig consult: Hierbij krijgt u uitleg over het werkboek “Ik mag alles eten!” en tips om uw persoonlijke doelen te behalen.

Woont u in Schiedam, Vlaardingen, Delft of Rotterdam, dan kunnen de consulten bij u thuis plaatsvinden, voor overige steden zullen we ergens op locatie afspreken.

Workshop: Wilt u meer weten over afvallen of een gezond voedingspatroon, maar u wilt niet meteen een traject van meerdere consulten gaan volgen, dan kunt u ook deelnemen aan een workshop.

Wanneer u zelf al een groepje bij elkaar heeft van minimaal 5 personen en u binnen een straal van 10 km om Schiedam woont, kan de workshop ook bij iemand thuis plaatsvinden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@eenschijfjecitroen.nl of houdt u de website in de gaten voor nieuws.